ONDERHOUD & REPARATIE

VAKMANSCHAP IN ONDERHOUD & REPARATIE

Als specialist in onderhoud en reparatie van alle soorten fietsen werken wij samen met goede leveranciers. Met deze leveranciers hebben we dagelijks contact zodat we spoedig al het benodigde materiaal in huis hebben om uw fiets te repareren of onderhouden. Enkele van de merken die we met grote regelmaat gebruiken zijn Schwalbe, Campagnolo en Shimano. Neem contact met ons op als u vragen heeft met betrekking tot onderhoud of reparatie.

VOORDELEN DE FIETSENMAKER

Specialistische fietsenmaker

Onze fietsenmaker Frank Rooijmans is onze enige fietsenmaker en heeft veel ervaring. Het is het altijd dezelfde persoon die uw reparatie of onderhoud verzorgt en u komt hierdoor niet voor verassingen te staan.

Goede tarieven

Voor de meest voorkomende fietsreparaties hebben wij vaak onderdelen voorradig. Wij repareren uw fiets tegen scherpe tarieven!

Haal- en brengservice

Onze gratis haal- en brengservice is van toepassing in de omgeving van Boekel, hierdoor hoeft u nooit meer met de kapotte fiets aan de hand naar de fietsenmaker. We halen de fiets bij u op, bijvoorbeeld thuis of op uw werk, en brengen hem na reparatie bij u terug.

Sleutelservice

Ben je je fietssleutel kwijt en beschik je alleen nog maar over je reservesleutel… bij De Fietsenmaker Boekel kun je zorgeloos sleutels bij laten maken.

Vragen? Neem contact op!